Eindelijk cht praktische tips voor het opvoeden van een hond!

Over ons

Hieronder kun je lezen hoe Uwhond.nl is ontstaan en wie de trotse makers zijn.

Historie

In 2006 is het idee van Uwhond.nl ontstaan. Er zijn namelijk zo weinig websites, die in begrijpelijke taal kunnen vertellen hoe je een hond op kan voeden. Meestal richten zij zich op de verkoop van honden en de bijbehorende cursussen. Dat gebeurt niet op onze site! Wij willen jou als (toekomstige) hondenbezitter vertellen op welke eenvoudige manieren je jouw hond al heel veel kan leren. Misschien ben je al bezig met een cursus, niks mis mee hoor. Op die manier laat je al zien dat je de tijd ervoor neemt om je hond op te voeden. Op onze site kun je dan de extra tips vinden, die het je nog leuker n makkelijker maken, ook voor je hond!

Bewaar Uwhond.nl

Vind jij Uwhond.nl een leuke website? Bewaar hem dan in je favorieten!
Klik hier!

Het team

Het team van Uwhond.nl bestaat uit drie enthousiastelingen: Hummer de hond, Monique en Danny. Hummer is een bijzonder vrolijk en trouw beestje, een kruising tussen een Jack Russell en een Fox, met een enorme hoeveelheid energie. Rennen is zijn lust en zijn leven. Hij staat centraal op deze website, dus je zult zijn naam nog vaak voorbij zien komen. Monique is de hondenkenner van het team. Zij heeft Hummer als kleine pup gekocht, als allerlaatste uit het nest. Met al haar ideen die je op deze website kunt lezen heeft zij van Hummer een geweldige hond gemaakt. Al haar tips zijn eenvoudig en kunnen ook voor jouw hond werken. Danny is verantwoordelijk voor het ontwerp en onderhoud van Uwhond.nl.

Monique

"Ik vind het geweldig dat Hummer mee kan naar restaurants en winkels. En vereiste: Altijd eerst flink laten rennen!"

Hummer

"Ik heb geen cent hoeven te betalen voor mijn opleiding, dus ik vind alles best. Nou OK, Monique heeft mij heel wat leuke dingen geleerd."

Danny

"Je kunt echt met heel simpele manieren je hond vanalles leren. Heel leuk zo'n beestje."

©2010 Webbick - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Sitemap